Утре по Черноморието остава облачно, на места са възможни поледици. Ще

...
Утре по Черноморието остава облачно, на места са възможни поледици. Ще
Коментари Харесай

Утре по Черноморието остава облачно, на места са възможни поледици

Утре по Черноморието остава облачно, тук-там са вероятни поледици. Ще духа слаб до сдържан източен вятър. Максималните температури ще са 7°-8°. Температурата на морската вода е 9°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

През нощта ще бъде най-вече облачно. Само на обособени места ще превали слаб сняг. Ще духа слаб вятър от североизток. Преобладаващите минимални температури ще са сред минус 3° и 2°, в София към минус 2°. Утре ще бъде облачно. Ще има превалявания от сняг, основно в Югозападна България, а в североизточните региони най-вече от дъжд. През нощта против петък преваляванията ще обзет съвсем цялата страна, в западната половина ще вали сняг, а в източната – дъжд. Значителни ще са снеговалежите в Рило-Родопската област, а на обособени места в източната половина от страната ще има условия за поледици. Ще духа слаб до сдържан изток-североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 1° и 6°, в източните региони малко по-високи, в София 1-2°, оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология.

В планините ще бъде облачно със снеговалежи, обилни след обяд и през нощта против петък в Рило-Родопския масив. Ще духа сдържан до мощен югоизточен, по най-високите върхове на Рила и Пирин южен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към минус 2°, на 2000 метра - към минус 4°.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР